Olin aivan tohkeissani saamastani sisustustarvikeliikkeen ostokortista. En minä sellaisia hienoja liikkeitä yleensä harrasta. Minä käyn vain Raision Puussa ja Levyssä ostamassa kakkosnelosta ja Bauhausista harkkoja ja betonimaalia.

Niinpä läksin heti kyseiseen liikkeeseen ja löysin sen Kristiinankadulta ja Stokkan parkissa oli tyhjää, joten sinne. Sitten takapenkiltä hakemaan lahjakorttia mutta missä on käsilaukku. Etupenkillä, ei. Lattialla,ei. Ei missään. Siinä minä sitten seisoin parkkihallissa ilman sentin senttiä ja parkkilappu kädessä. Ei ostoksia, ei ulospääsyä. Sitten vaan nöyrästi vartijan puheille. "Rouva on hyva ja menee hakemaan laukun ja tulee takaisin ostoksille. Hyvää ystävänpäivää".Takaisin kouluun ja siellähän laukku oli mediateekin lattialla.

Se oli oikeastaan hyvä,sillä nyt voin ensin nauttia siitä ihanasta kukkakimpusta. Kukat näyttävät parhaimmalta neljäkymmentä vuotta vanhassa Riihimäen lasin nelikulmaisessa hillopurkissa matalalla ikkunatasolla.( Kaikki muutkin asetelmat on kokeiltu. ) Nyt kukkia voi ihailla koko huoneesta ja kauniisti sidotun kimpun varretkin näkyvät. Kiitoksia oikein paljon.